Mad

Nogle af min mors opskrifter, Nedskrevet til Anne, ca 2017

2019-10-27
Kakaolagkage er åbenbart det officielle navn for “Brun lagkage” der altid blev lavet til jul. Når lagene er kølet af, smøres med smørcremen mellem lagene, kagen stilles koldt og skæres ud i rhombeformede stykker med en side på 4-5cm.

Baseler brosten har aldrig heddet andet end honningkager. Altid med flormelisglasur. Fyld eller overtrækschokolade har mig bekendt aldrig været anvendt.

Krumkager lægges varme over et kosteskaft. Så er de krumme når de er afkølede.

Kanelkage

Der mangler selvfølgelig den klassiske Kanelkage. En let og lækker småkage som der er spist mange af i familien Fogh.

175g mel
175g sukker
175g smør/margarine
1 æg
1 tsk kanel

Røres sammen, klatter en god teske store sættes på plade med god afstand. Bages i 7 minutter ved 175gr.
Vil formentlig egne sig fortrinligt som hashkage, men det er aldrig afprøvet.

Blomkåls-cabonara med hasselnødder og persille

2020-07-27: Fra min søns vegetarkogebog. Serveret med stor succes til Ingrid Ledertougs sommerhus-bridgearrangement.

Når man køber lam hos Hanne følger der en plan med (2020-08-30)

Rødspætte Masala á la Fogh(2021-02-09)